background img

The New Stuff

Tanrı'nın Unutulan Çocukları - Craig Silvey


Bir kitap daha bitti ve yeni bir kitap yorumu ile hepinize merhaba!

Çoğunuz okumadıysanız bile hemen hemen 10 kişiden 9'unun bildiği, duyduğu veyahut da gördüğü bir kitap: Tanrı'nın Unutulan Çocukları...

Craig Silvey'in ilk kitabı olan Tanrı'nın Unutulan Çocukları, birçok ödüle layık görülmekle birlikte yılın kitabı seçildi. Aynı zamanda Silvey, başarılı en genç yazar ünvanına da sahip oldu.

İlk kitabı olmasına rağmen büyük bir başarıya imza atan Silvey, bence bütün ödülleri sonuna kadar hak ediyor.

Toplumun duyarsızlıklarına, önyargılarına, bağnazlıklarına karşı duran iki çocuk. Onların sahip olması gereken tek şey ise cesaret.

Hem hüzünlü hem esprili hem de gerilim dolu muhteşem bir kitap. Kitabın kapağını açtığınız anda hikayenin içine dalıyorsunuz ve sizi oradan oraya sürüklemeye başlıyor. İçinizdeki hüznün, esprinin ve gerilimin en derin noktasına inebilen bu kitabı, kesinlikle her yaştan bireyin okuması gerekiyor.

Kitabın kapağında da yer alan yorum gibi ''Mükemmel bir yetişkinliğe geçiş romanı...''

Bu kadar sözden sonra ''Tavsiye ediyor musun?'' diye sormayın bence. Ama ben yine de son bir şey söylemek istiyorum.

Bu kitabı okumadan ölmeyin!

4 yorum: Leave Your Comments

  1. Bu kitap bana www.edebiyatdunyasi.com sitesinde temmuz ayı en iyi amatör yazarı olarak seçilmem sebebiyle hediye edilmişti. Hala sıra gelip okumuş değilim. Elimdeki kitap biter bitmez hemen başlıyorum. :-)

    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başarınızdan dolayı tebrik ederim :)

      Kesinlikle okumalısınız. Okuduktan sonraki yorumunuzu da bekliyorum :)

      Sil
  2. Kitabı merak ettim. Bir kitap sitesinde kitabın yorumlarına bakayım dedim. Çok fazla yorum var. Kitabın akıcı olmaydığından, zorla bitirdiğinden bahsediyor çok kişi. Çok güzel olduğunu da söyleyenler var. Bu yüzden daha da merak ettim. Listeme aldım kısa zamanda okumak umuduyla. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle akıcı olmadığına dair yorumlara katılmıyorum. Çok sürükleyici ve sizi içine alan bir kitap.

      Okuduktan sonraki yorumunuzu da bekliyorum :)

      Sil

Fotoğrafım
Edirne, Ayşekadın, Türkiye
19 Ocak 1996, İskenderun doğumlu. Trakya Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü mezunu. 13 yaşından beri blogger. 2012 Hürriyet Bumerang Ödülleri'nde En Uyumlu site üçüncülüğüne hak kazandı. İlk kitabı İkinci Kadının Hikâyesi ise Temmuz 2016 yılında basıldı. Tüm kitabevleri ve online kitapçılarda satışta.