background img

The New Stuff

Murat Tekyıldız Ayranla Sarhoş Oldu!


Bugün, müzik kanallarını gezerken denk geldim Murat Tekyıldız'ın yeni klibine. Şarkının ismi Yastık. Şarkı için yorum yapmam gerekecekse; tarzım olan bir şarkı olmadığı için beğenmedim. Klip özellikle dikkatimi çekti ve sizlerle paylaşmak istedim. 

Bildiğimiz gibi geçtiğimiz aylarda, Başbakan Erdoğan'ın ''Milli içkimiz ayrandır! Ayran için.'' açıklaması büyük olay yaratmış ve internet aleminde dalga ve alay konusu olmuştu. Hepsi de birbirinden komikti 'bence'. 

Bunlardan sonra ise Murat Tekyıldız, Yastık şarkısının klibinde, içki şişelerinin içine ayran doldurulmuş ve verdiği partide herkesin elinde içki şişesinin içinde ayran var. Üstelik şişenin üzerine de kocaman kocaman harflerle AYRAN bile yazılmış. Bu da oldukça farklı ve komik bir protesto şekli olmuş. Şarkıyı beğenmesem de klibi benim hoşuma gitti. Gülerek ve sıkılmadan izledim.


Klipte tanıdık bir yüz de var. Ceyhun Yılmaz da klipte yer alıyor ve ayranla sarhoş olanlardan biri de kendisi. İsterseniz klibi izleyelim:


2 yorum: Leave Your Comments

  1. Yanıtlar
    1. Bu sitede okuduğunuz yazılar tamamen bana ait. Ben sadece yazarkafe yazarları arasında yer alıyorum ve burada yazdığım özgün yazılarımı orada sizlerle paylaşıyorum.

      Sil

Fotoğrafım
Edirne, Ayşekadın, Türkiye
19 Ocak 1996, İskenderun doğumlu. Trakya Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü mezunu. 13 yaşından beri blogger. 2012 Hürriyet Bumerang Ödülleri'nde En Uyumlu site üçüncülüğüne hak kazandı. İlk kitabı İkinci Kadının Hikâyesi ise Temmuz 2016 yılında basıldı. Tüm kitabevleri ve online kitapçılarda satışta.